26 Mei (Hemelvaartsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Triumph TR6


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR6 | Gerestaureerd | Injectie | Technische upgrades | 1973

Highlights:

- Gerestaureerd
- 20 jaar 1 eigenaar
- Onderhoudshistorie bekend
- Gereviseerde Petrol Injection (PI) motor
- Schijfremmen voor
- Koni instelbare schokbrekers
- Stuurbekrachtiging

Gerestaureerde Triumph TR6 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR6 uit 1973. Deze TR6 is afkomstig van een liefhebber die de klassieker maar liefst 20 jaar in zijn bezit heeft gehad. De TR6 is oorspronkelijk geleverd als carburateur versie, is gerestaureerd en de restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage met facturen. Deze TR6 is allesbehalve standaard en heeft diverse technische upgrades zoals een later geplaatste PI-motor en PI-differentieel, instelbare schokbrekers, schijfremmen voor, stuurbekrachtiging, een zelfdenkende radiateur, K&N luchtfilter, overdrive die automatisch uitschakelt bij terugschakelen en nog veel meer. Een echte liefhebbersauto die altijd met veel zorg is onderhouden.

Triumph TR6 te koop bij ERclassics
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Triumph TR6 echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Pimento Red. Een kleur die helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70 en prachtig combineert met het chroomwerk. Naast alle technische upgrades is deze TR6 ook uitgerust met diverse optische upgrades zoals Lucas verstralers, bagagerek, luxe stoelen met armsteun, Caliber Retro autoradio met Bluetooth en een Mountney lederen sportstuur. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Triumph TR6 die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Triumph TR6 kopen?
Bent u op zoek naar gerestaureerde Triumph TR6? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t7280
  • Merk: Triumph
  • Model: TR6
  • Jaar: 1973
  • Int. nr.: B35804