Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph TR6


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR6 | Uitvoerig gerestaureerd | Onderhoudshistorie bekend | 1971

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Zeer goede staat
- Onderhoudshistorie bekend
- Rood lakwerk
- Houten dashboard, stuurwiel en versnellingspook
- Luxe stoelen

Uitvoerig gerestaureerde Triumph TR6 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR6 uit 1971. Deze TR6 is afkomstig van een liefhebber die de klassieker altijd zeer goed heeft onderhouden. De Triumph is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert in een zeer goede staat. Ook technisch is deze oldtimer helemaal up-to-date en in 2019 is er voor ruim 15.000 Euro aan onderhoud gepleegd. Alle facturen van het gepleegde onderhoud zijn bewaard en aanwezig. Een echte liefhebbersauto die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Triumph TR6 met diverse opties te koop
De Triumph TR6 die we te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is voorzien van een prachtig rood lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires en de originele TR6 velgen. Ook het interieur verkeert in een zeer goede staat. De TR6 is uitgerust met luxe, comfortabele stoelen en leuke extra’s zoals een houten stuurwiel, dashboard en versnellingspook.

Uitvoerig gerestaureerde Triumph TR6 kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Triumph TR6 met onderhoudshistorie? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t6402
  • Merk: Triumph
  • Model: TR6
  • Jaar: 1971