Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph TR4


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR4 | Gerestaureerd | Onderhoudshistorie bekend | 1964

Highlights:

- Gerestaureerd
- Onderhoudshistorie bekend
- Houten stuurwiel en versnellingspook
- Spaakwielen
- Schijfremmen voor
- Mooi chroomwerk

Gerestaureerde Triumph TR4 te koop
Bent u op zoek naar een British Classic Car om heerlijk mee rond te toeren in het zonnetje? Dan is deze Triumph TR4 de cabriolet voor u! De TR4 die we hier te koop aanbieden is in het verleden gerestaureerd en sindsdien altijd met veel liefde onderhouden. De volledige onderhoudshistorie is aanwezig en vastgelegd in facturen. Zowel optisch als technisch verkeert deze Triumph TR4 in een zeer goede staat.

Triumph TR4 met diverse opties te koop
Naast het fantastische rijgedrag van de Triumph TR4, ziet deze klassieker er ook nog eens prachtig uit. Het rode lakwerk verkeert in een zeer goede staat en combineert erg mooi met alle chromen accessoires. De TR4 is voorzien van een set spaakwielen en een witte soft top. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding met witte piping en een houten stuurwiel en versnellingspook. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze prachtige Triumph TR4?

Gerestaureerde Triumph TR4 kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde Triumph TR4? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t7153
  • Merk: Triumph
  • Model: TR4
  • Jaar: 1964