27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Triumph TR4 Cabriolet 1964


Zoekt u een Classic Car?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Classic Car!

Heeft u een Classic Car en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT

Triumph TR4 1964, Old English White, gerestaureerd in zeer goede staat

De TR4 is een Britse sportauto die tussen 1961 en 1965 werd geproduceerd door Triumph Motor Company en was de opvolger van de TR3. In 1964 werd deze Triumph TR4 cabriolet gebouwd. Hij verkeert zowel van binnen als van buiten in een zeer mooie gerestaureerde staat. De auto is uitgevoerd met een lakwerk in de kleur Old English White, grijze spaakwielen en een zwart interieur met witte piping. Dit komt perfect tot zijn recht in combinatie met het prachtige chroomwerk op deze Engelse klassieker. De 2138CC 4 cilinder levert 105PK door middel van de handgeschakelde 4 versnellingsbak naar de achterwielen. Echt een hele leuke en sportieve auto om in te rijden. Verder voorzien van een houten dashboard en een zwarte soft-top. Kortom een hele mooie Triumph TR4 die garant staat voor veel rijplezier.

  • Ref. nr.: 1645
  • Merk: SOLD
  • Model: Triumph
  • Jaar: 1964