Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph TR3A


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR3 | Body-off gerestaureerd | Concoursstaat | 1962

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Concoursstaat
- Motor en versnellingsbak gereviseerd
- Rack & Pinion stuurhuis
- British Racing Green
- Chromen spaakwielen

Body-off gerestaureerde Triumph TR3 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR3 uit 1962. De TR3 is zeer recent body-off gerestaureerd door onze eigen restauratie werkplaats en verkeert in een absolute concoursstaat. We kunnen met recht zeggen dat dit een van de beste Triumph TR3’s is die momenteel in de markt verkrijgbaar is. Er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar van te maken. De 1991cc 4-cilinder motor en versnellingsbak zijn gereviseerd en tevens is er een Rack & Pinion stuurhuis gemonteerd wat zorgt voor een optimale rijbeleving.

Triumph TR3 in concoursstaat te koop
We hebben al menig Triumph TR3 voorbij zien komen bij ERclassics, maar dit is toch wel een van de mooiste die we in onze showroom hebben gehad. De klassieker is uitgevoerd in een prachtig British Racing Green lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires en de spaakwielen. Ook het interieur verkeert in een topstaat. De lichtbruine bekleding met donkergroene piping staat fantastisch in deze TR3 en past helemaal bij het groene lakwerk. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten sportstuur dat de klassieker een onderscheidend karakter geeft.

Triumph TR3 kopen?
Bent u op zoek naar een body-off gerestaureerde Triumph TR3? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t0980
  • Merk: Triumph
  • Model: TR3
  • Jaar: 1962