19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Triumph TR3A


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR3A | Uitvoerig Gerestaureerd | Zeer Goede Staat | 1961

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- 100 km gereden na de restauratie
- Zeer goede staat
- Fotoreportage van restauratie aanwezig

Uitvoerig gerestaureerde Triumph TR3A te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR3A uit 1961. Deze oldtimer is afkomstig van een Triumph expert die zijn hele leven klassieke Triumphs heeft gerestaureerd. Deze TR3A is zeer recent uitvoerig gerestaureerd door de vorige eigenaar en heeft na de restauratie slechts 100 km gereden. Zowel optisch als technisch verkeert deze klassieker in een zeer goede staat. De restauratie is vastgelegd in een fotoreportage.

Triumph TR3A in zeer goede staat te koop
Deze Triumph TR3A is echt een plaatje om te zien. Het gele lakwerk staat prachtig op deze Triumph en past helemaal bij een klassieker uit deze periode. Het chroomwerk van de TR3A verkeert in een zeer goede staat en de oldtimer is tevens voorzien van een aantal leuke extra’s zoals een bagagerek en badge bar. Het interieur ziet er prachtig uit en is uitgerust met zwarte bekleding met witte piping. Bent u op zoek naar een British Classic Car om heerlijk mee rond te toeren of evenementen te bezoeken? Dan is deze Triumph TR3A de auto voor u!

Triumph TR3A kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Triumph TR3A uit 1961? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t7867
  • Merk: Triumph
  • Model: TR3
  • Jaar: 1961