27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Triumph TR3A


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR3A | Goede staat | Technische upgrades | 1959

Highlights:

- Technisch goed onderhouden
- Nieuw Rack and Pinion stuurhuis
- Chromen spaakwielen
- 2000cc 4-cilinder
- Goede staat

Triumph TR3A in goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Triumph TR3A uit 1959. Deze British Classic Car is recent onder handen genomen door een Triumph Specialist die onder andere het remsysteem, de versnellingsbak en de radiateur heeft gereviseerd. Tevens heeft de motor een beurt gehad en is hij voorzien van een nieuw upgraded Rack and Pinion stuurhuis wat zorgt voor een heerlijke rijervaring. De TR3A wordt aangedreven door een krachtige 2000cc 4-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak die messcherp schakelt.

Triumph TR3A met chromen spaakwielen te koop
De Triumph TR3A die we hier te koop aanbieden verkeert optisch in een goede staat. Hij is voorzien van een geel lakwerk en diverse extra’s zoals een chromen bagagerek, zwarte soft top, grijze tonneaucover en chromen spaakwielen. Het grijze interieur heeft hier en daar wat gebruikssporen die helemaal passen bij het karakter van deze British Classic Car. Kortom, een technisch zeer goed onderhouden Triumph TR3A die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Triumph TR3A uit 1959 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph TR3A uit 1959? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t4705
  • Merk: Triumph
  • Model: TR3
  • Jaar: 1959