27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Triumph TR3


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR3 | Overdrive | Technische upgrades | Goede staat | 1962

Highlights:

- Champagne metallic lakwerk
- Bordeaux rood interieur
- Overdrive
- 1991cc 4-cilinder motor
- Diverse technische upgrades

Triumph TR3 met overdrive te koop
Wij bieden te koop aan deze leuke Triumph TR3 uit 1962. De Triumph is een leuke rijdersauto die zowel optisch als technisch in een goede staat verkeert. Hij wordt aangedreven door een 1991cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak die is voorzien van overdrive. Tevens heeft de TR3 een aantal technische upgrades zoals een high-torque startmotor, elektrische ontsteking, elektrische koel ventilator en een rack en pinion stuurhuis.

Triumph TR3 in Champagne metallic te koop
Zoals u op de foto’s ziet is dit allesbehalve een standaard Triumph TR3. De klassieker die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in de bijzondere kleur Champagne metallic. Een kleur die erg mooi staat op de auto en er een echte eyecatcher van maakt. Het interieur is bordeaux rood uitgevoerd wat zorgt voor een mooi samenspel met het champagnekleurige lakwerk. Het lakwerk en interieur vertonen hier en daar kleine gebruikssporen. Bent u op zoek naar een leuke rijdersauto in bijzondere kleurstelling? Dan is deze British Classic de auto voor u.

Triumph TR3 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph TR3 uit 1962? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t1577
  • Merk: Triumph
  • Model: TR3
  • Jaar: 1962