Zondag 3 Maart CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00

Triumph TR3


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR3A | Uitvoerig gerestaureerd | Overdrive | 1961

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Originele kleurstelling
- Matching Numbers motor
- Overdrive
- Fotoreportage van restauratie aanwezig

Uitvoerig gerestaureerde Triumph TR3A te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR3A uit 1961. Deze TR3A is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker 13 jaar in zijn bezit heeft gehad. De Triumph is uitvoerig gerestaureerd in de periode van 2009 tot 2015 en verkeert nu in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een Matching Numbers 1991cc 4-cilinder motor met overdrive die zorgt voor een geweldige rijbeleving. De vorige eigenaar van deze TR3A heeft veel historie bij deze klassieker waaronder een uitgebreide fotoreportage van de restauratie en diverse documenten over de geschiedenis van de Triumph.

Triumph TR3A in originele kleurstelling te koop
Het unieke van de Triumph TR3A die we hier te koop aanbieden is dat hij is uitgevoerd in de originele specificaties zoals hij in 1961 de Triumph fabriek verliet met Signal Red lakwerk, een grijs interieur en witte soft top. Gerestaureerd naar de specificaties van het Heritage Certificaat. Dat maakt deze British Classic des te meer bijzonder. Kortom, een echte liefhebbersauto in zeer goede staat die altijd met veel liefde is onderhouden. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze prachtige klassieker?

Gerestaureerde Triumph TR3A kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde Triumph TR3A met overdrive? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t1640
  • Merk: Triumph
  • Model: TR3
  • Jaar: 1961