27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Triumph TR3

€ 49.950

✔ Koop veilig online   ✔ Wereldwijde bezorging tot aan uw deur   ✔ NU gratis opslag & betaal later
  • Bekijk alle foto's
  • 360 exterieur
  • 360 interieur
  • Videopresentatie

Triumph TR3 | Body-off gerestaureerd | Topstaat | 1960

Highlights:

- Body-off gerestaureerd in 2022
- Slechts 3000 km gereden na restauratie
- Fotoreportage + facturen aanwezig
- Zeldzame Zuid-Afrikaanse levering
- Diverse technische upgrades

Body-off gerestaureerde Triumph TR3 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR3 in topstaat. Het gaat hier om een zeldzame TR3 die als bouwpakket naar Zuid-Afrika werd verscheept en door Motor Assemblies Durban werd voltooid. De vorige eigenaar heeft de TR3 in 2009 uit Zuid-Afrika geïmporteerd en samen met zijn schoonvader in de periode van 2020-2022 body-off gerestaureerd. De schoonvader van de vorige eigenaar is meester monteur en dat is te merken aan het niveau van de restauratie. Er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar van te maken en de hele restauratie is vastgelegd in een dikke map vol facturen en een uitgebreide fotoreportage. Naast het feit dat deze Triumph er geweldig uitziet, verkeert hij technisch in een topstaat. De versnellingsbak en 1991cc 4-cilinder motor zijn gereviseerd en de auto heeft diverse technische upgrades zoals een verstevigd chassis, EBC remschijven en blokken en verstelbare SPAX schokbrekers. Een beter exemplaar TR3 gaat u niet snel tegenkomen.

Gele Triumph TR3 te koop
De Triumph TR3 die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een prachtig geel lakwerk dat een echte eyecatcher van deze klassieker maakt. Het chroomwerk verkeert in een prachtige staat en combineert mooi met het lakwerk. De soft top is uiteraard vernieuwd en zwart van kleur. Het interieur beschikt over zwarte kunstlederen bekleding met witte piping.

Triumph TR3 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph TR3 uit 1960? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t8751
  • Merk: Triumph
  • Model: TR3
  • Jaar: 1960
BEL ONS
  +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Verplichte velden

Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen