Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Stag


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Stag | Gerestaureerd | Historie bekend | Zeer goede staat | 1976

Highlights:

- Gerestaureerd
- Onderhoudshistorie bekend
- Zeer goede staat
- Hard top en soft top aanwezig
- Houten dashboard
- 3000cc V8
- Automatische versnellingsbak

Gerestaureerde Triumph Stag te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph Stag uit 1976. De Stag is afkomstig van een liefhebber die de klassieker altijd goed heeft onderhouden. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven. Zowel optisch als technisch verkeert deze Triumph Stag in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een 3.0 liter V8 met automatische versnellingsbak die zorgt voor een onvergetelijke rijervaring.

Triumph Stag uit 1976 te koop
Het totaalplaatje van deze Triumph Stag klopt helemaal. Hij is voorzien van een prachtig rood lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires en de lichtmetalen velgen met zwarte details. Het donkere interieur verkeert in een zeer nette staat en om de klassieker een onderscheidend karakter te geven is er gekozen voor een mooi houten dashboard. De Stag is tevens uitgerust met een hard top en soft top zodat u bij mooi weer kunt genieten van het zonnetje tijdens het rijden.

Triumph Stag kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Stag uit 1976? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t1409-0
  • Merk: Triumph
  • Model: Stag
  • Jaar: 1976