Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Spitfire MK3


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire MK3 | Europese auto | British Racing Green | Goede staat | 1969

Highlights:

- British Racing Green
- Europese auto
- 1300cc 4-cilinder
- Spaakwielen

Europese Triumph Spitfire MK3 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Triumph Spitfire MK3 uit 1969. In tegenstelling tot de meeste Spitfire modellen die in de VS zijn geleverd, gaat het hier om een originele Europese auto die nieuw geleverd is in Nederland. Hij wordt aangedreven door een 1300cc 4-cilinder motor die samen met het prachtige geluid zorgt voor een onvergetelijke rijervaring. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze British Classic Car?

Triumph Spitfire MK3 in British Racing Green te koop
De Triumph Spitfire MK3 die we hier te koop aanbieden is zoals een Engelse klassieker er uit hoort te zien: in British Racing Green. Deze kleur past helemaal bij de Spitfire en combineert prachtig met het chroomwerk. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte bekleding met witte piping. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten stuurwiel en dashboard, die er een echte eyecatcher van maken.

Triumph Spitfire MK3 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire MK3 uit 1969? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t5921
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1969