Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Spitfire MK2 Cabriolet


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire MK2 Cabriolet | Historie bekend | 1965

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- Mooi zwart lakwerk
- Chromen spaakwielen
- Zwarte soft top
- Donkere bekleding met witte piping

Triumph Spitfire MK2 Cabriolet te koop
Bent u op zoek naar een Engelse oldtimer cabriolet? Dan is deze Triumph Spitfire MK2 de klassieker voor u! Deze Spitfire is afkomstig van een echte oldtimer liefhebber die de auto altijd zeer goed heeft onderhouden. De volledige onderhoudshistorie is bekend en vastgelegd in facturen. Een heerlijke liefhebbersauto die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Triumph Spitfire MK2 Cabriolet met diverse opties te koop
Wat deze Triumph Spitfire onderscheidt van andere Engelse klassiekers is zijn prachtige zwarte lakwerk. De donkere lak zorgt ervoor dat het chroomwerk van de klassieker erg mooi uitkomt. De auto is voorzien van een set mooie chromen spaakwielen die de auto helemaal af maken. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding met witte piping. Verder is de auto voorzien van een zwarte soft top, een sportief lederen stuurwiel en houten versnellingspook. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze Triumph Spitfire MK2?

Triumph Spitfire MK2 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire MK2 Cabriolet? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t2440
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1965