Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Spitfire 1500


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire 1500 | Goede Staat | Europese Auto | 1981

Highlights:

- Goede staat
- Europese auto
- Hard top en soft top aanwezig
- 1500cc 4-cilinder motor
- Vernieuwd interieur met houndstooth bekleding

Europese Triumph Spitfire 1500 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Triumph Spitfire 1500. De Spitfire 1500 is nieuw geleverd in België in 1981 en is door een vaste klant van ER Classics bij ons ingeruild. Zowel optisch als technisch verkeert deze British Classic in een goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak die zorgt voor een zeer prettige, sportieve rijbeleving.

Triumph Spitfire 1500 in goede staat te koop
De Triumph Spitfire 1500 die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in een prachtig donkerblauw metallic lakwerk. Een kleur die geweldig staat op deze klassieker en er een echte blikvanger van maakt. De Spitfire is uitgerust met een zwarte soft top en hard top in dezelfde kleur als de carrosserie. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en de houndstooth bekleding is een aantal jaar geleden door onze eigen werkplaats vernieuwd.

Triumph Spitfire 1500 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire 1500? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t9763
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1981