Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Spitfire


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire | Goede Staat | 1975

Highlights:

- Goede staat
- 1500cc 4-cilinder motor
- Handgeschakelde 4 versnellingsbak
- Zwarte soft top

Triumph Spitfire in goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze leuke Triumph Spitfire uit 1975. Deze Spitfire is afkomstig van een bekende klant van E&R Classics die de klassieker in het verleden bij ons heeft gekocht. Deze leuke rijdersauto verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4 versnellingsbak.

Witte Triumph Spitfire te koop
De Triumph Spitfire die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in een mooi wit lakwerk dat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met zwarte bekleding met witte piping die mooi past bij het lakwerk. Hij is tevens voorzien van een houten dashboard. De Triumph beschikt over een zwarte soft top die u in een handomdraai inklapt zodat u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht tijdens het toeren.

Triumph Spitfire kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire uit 1975? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t4374
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1975