27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Triumph Spitfire Cabriolet 1970


Zoekt u een Classic Car?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Classic Car!

Heeft u een Classic Car en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT

Triumph Spitfire MKIII 1970, Origineel Nederlandse auto, in zeer goede staat

De Triumph Spitfire MkIII werd in februari 1967 geintroduceerd en is tot 1970 gebouwd. De MK3 is onder andere geliefd door zijn kleine achterlichten. Op 24 maart 1970 is deze Triumph Spitfire MK3 origineel in Nederland geleverd en heeft hierna slechts twee eigenaren gehad. Hij verkeert zowel van binnen als van buiten in een zeer mooie en zeer goede staat. Het rode lakwerk is gecombineerd met de originele wielen, een zwart interieur en een zwart cabriodak. De 1296CC, 4 cilinder motor levert 75PK en is gekoppeld aan de handgeschakelde versnellingsbak. Deze combinatie met het lage gewicht van slechts 744KG maakt het een hele leuke auto om mee te rijden. Kortom een hele mooie en technisch uitstekende Triumph Spitfire klaar voor veel rijplezier.

  • Ref. nr.: 1624
  • Merk: SOLD
  • Model: Triumph
  • Jaar: 1970