Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Spitfire 1500


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire 1500 | Historie bekend | Goede staat | 1980

Highlights:

- Historie bekend
- British Racing Green
- Zwarte soft top
- Chromen bagagerek
- Bekleding met Houndstooth motief
- Houten dashboard

Triumph Spitfire 1500 te koop
Een Engelse klassieker in de kleur British Racing Green, wat wilt u nog meer? Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph Spitfire 1500 uit 1980. Deze Spitfire is afkomstig van een echte liefhebber die de oldtimer door een Triumph specialist heeft laten onderhouden. De historie van deze Spitfire 1500 is aanwezig en vastgelegd in facturen ter waarde van 7200 Euro. Een echte liefhebbersauto die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

British Racing Green Triumph Spitfire 1500 te koop
De Triumph Spitfire die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Het British Racing Green past perfect bij de sportieve looks van deze klassieker en combineert erg mooi met alle chromen accessoires en het chromen bagagerek. Het interieur is voorzien van lichtbruine bekleding met Houndstooth motief. Om het geheel af te maken is de Triumph uitgerust met een houten dashboard en houten versnellingspook. Kortom, een zeer complete, goed onderhouden Triumph Spitfire 1500 met diverse opties.

Triumph Spitfire 1500 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire 1500 uit 1980? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t7575
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1980