Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph spitfire 1500


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire 1500 | Gerestaureerd | Goede staat | 1979

Highlights:

- Gerestaureerd
- Gereviseerde motor
- 24 jaar 1 eigenaar
- Onderhoudshistorie bekend
- 1500cc 4-cilinder motor

Gerestaureerde Triumph Spitfire 1500 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Triumph Spitfire uit 1979. De Spitfire is in het verleden gerestaureerd door vader en zoon als hobbyproject en verkeert nu zowel optisch als technisch in een goede staat. Aangezien de zoon van de eigenaar een autotechnicus is, hebben ze tijdens de restauratie ook de motor gereviseerd. Er zijn foto’s van de revisie aanwezig en de motor heeft slechts 2500 km gereden na de revisie. De Spitfire is maar liefst 24 jaar in het bezit geweest van de vorige eigenaar, die zijn auto nu heeft ingeruild tegen een andere klassieker. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven. Kortom, een echte liefhebbersauto die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Rode Triumph Spitfire 1500 te koop
De Triumph Spitfire 1500 die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in een rood lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires en de chromen spaakwielen. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met comfortabele zittingen, een middenconsole met armsteun en een dashboard met houtinleg. De Spitfire is tevens voorzien van een zwarte soft top die u in een handomdraai inklapt zodat u kunt genieten van het zonnetje tijdens het toeren.

Triumph Spitfire 1500 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire 1500 uit 1979? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t2328
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1979