Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Spitfire 1500


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire 1500 | Goede Staat | 1978

Highlights:

- Goede staat
- Houten dashboard, stuurwiel en versnellingspook
- Zwart interieur
- Zwarte soft top

Triumph Spitfire 1500 te koop
Bent u op zoek naar een Engelse cabriolet om heerlijk mee rond te toeren in het zonnetje? Dan is dit de klassieker voor u! Wij bieden te koop aan deze mooie Triumph Spitfire 1500 uit 1978. Zowel optisch als technisch verkeert deze Spitfire 1500 in een goede staat en is helemaal klaar om de weg op te gaan. Aangedreven door een 1500cc 4 cilinder motor met fantastisch geluid, zorgt deze British Classic Car voor een rijbeleving als nooit tevoren.

Triumph Spitfire 1500 met diverse opties te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Spitfire 1500 zeer compleet uitgerust. De oldtimer is voorzien van een wit lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires en de originele Triumph velgen. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding die mooi afsteekt tegen het witte lakwerk. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten dashboard, stuurwiel en versnellingspook. Kortom: een zeer compleet uitgeruste Triumph Spitfire 1500 die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Triumph Spitfire 1500 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire 1500 in goede staat? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t5293-0
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1978