Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Spitfire 1500


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire 1500 | Gerestaureerd | Goede staat | 1977

Highlights:

- Gerestaureerd
- Mooi chroom en lakwerk
- Houten dashboard
- Zwarte bekleding met witte piping
- Chromen bagagerek

Gerestaureerde Triumph Spitfire 1500 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Triumph Spitfire 1500. De Spitfire is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. De klassieker wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder met een prachtig geluid. Zodra u de sleutel omdraait van deze Spitfire, krijgt u gegarandeerd een grote glimlach op uw gezicht.

Triumph Spitfire 1500 in goede staat te koop
Deze Triumph Spitfire 1500 rijdt niet alleen heerlijk, hij ziet er ook nog eens prachtig uit. De klassieker is voorzien van een mooi rood lakwerk dat erg goed combineert met alle chromen accessoires. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding met witte piping die hem een onderscheidend karakter geven. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten dashboard en versnellingspook. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Triumph Spitfire 1500 die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Triumph Spitfire 1500 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire 1500 uit 1977? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t5507
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1977