Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Spitfire 1500


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Spitfire 1500 | Midnight Blue | Goede staat | 1974

Highlights:

- Midnight Blue lakwerk
- Hard top en soft top aanwezig
- Houndstooth bekleding
- Houten dashboard
- 1500cc 4-cilinder

Triumph Spitfire 1500 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Triumph Spitfire 1500 uit 1974. De Spitfire wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder met automatische versnellingsbak die zorgt voor een geweldige rijervaring. De Triumph is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze British Classic Car?

Triumph Spitfire 1500 in Midnight Blue te koop
Wat deze Triumph Spitfire 1500 onderscheidt van de rest is toch wel zijn prachtige kleurstelling. Hij is uitgevoerd in de kleur Midnight Blue, die erg mooi combineert met alle chromen accessoires. De Spitfire is voorzien van een zwarte soft top en hard top in dezelfde kleur als de carrosserie. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met Houndstooth bekleding en een houten dashboard. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Triumph Spitfire 1500 die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Triumph Spitfire 1500 kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Spitfire 1500 uit 1974? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t1853-0
  • Merk: Triumph
  • Model: Spitfire
  • Jaar: 1974