Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Dolomite Six Saloon


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Dolomite Six Saloon | Uitvoerig gerestaureerd | Erg zeldzaam | 1937

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- In 2018 opnieuw gespoten
- Motorkap met Louvres aan de zijkant
- Verchroomde Waterfall grille
- Schuifdak
- 1991cc 6-cilinder motor
- Speciale motor met 3 SU Carburateurs

Uitvoerig gerestaureerde Triumph Dolomite Six Saloon te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame Triumph Dolomite Six Saloon uit 1937. Deze Triumph is in de periode van 1997 tot 2014 uitvoerig gerestaureerd en in 2018 opnieuw gespoten om de restauratie naar een nóg hoger niveau te tillen. De Triumph Dolomite Six Saloon is afkomstig van een echte liefhebber die een volle map met historie en diverse fotoreportages bewaard heeft. Deze klassieker heeft in diverse tijdschriften gestaan wat aantoont hoe bijzonder hij is. Het vinden van een Triumph Dolomite uit de jaren 30 is al uniek, laat staan in de staat waarin deze classic verkeert. De Triumph Dolomite Six Saloon wordt aangedreven door een speciale 1991cc 6-ciilinder motor met 3 SU carburateurs en 4 versnellingen synchromesh versnellingsbak.

Zeer zeldzame Triumph Dolomite Six Saloon te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien gaat het hier om een zeer bijzondere oldtimer. De Triumph Dolomite Six Saloon die we hier te koop aanbieden is een exemplaar met de Louvres aan de zijkant van de motorkap. Een ander prachtig kenmerk van de klassieker is de imposante verchroomde Waterfall grille die erg mooi combineert met de enorme koplampen en claxons. Tevens beschikt deze Triumph over het originele schuifdak, dat ook nog eens functioneert naar behoren. De combinatie van het grijze lakwerk en het rode interieur maakt er helemaal een eyecatcher van. Kortom, een zeer zeldzame en prachtige Triumph Dolomite Six Saloon die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Triumph Dolomite Six Saloon uit 1937 kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Triumph Dolomite Six Saloon uit 1937? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t1200
  • Merk: Triumph
  • Model: Dolomite
  • Jaar: 1937