27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Triumph Spitfire Cabriolet 1968


Zoekt u een Classic Car?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Classic Car!

Heeft u een Classic Car en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

*** THIS CAR HAS BEEN SOLD ***
Please contact us if you were interested in this car.
Our inventory is constantly changing and we will have similar examples of this model becoming available soon.

-----------------------------

Triumph Spitfire MK3 1968 Overdrive, in zeer goede staat

Dit betreft een Triumph Spitfire uit het productiejaar 1968. Hij komt uit de derde serie van de Spitfire beter bekend als de Mark III die werd gebouwd tussen 1967 en 1970. Hij verkeert zowel van binnen als van buiten in een mooie en zeer goed onderhouden staat. Hij is uitgevoerd in de kleur Old Englisch White en dit is gecombineerd met een zwart interieur met witte piping. Hij is origineel geleverd op 7 juni 1968 in Nederland en heeft in die 47 jaar slechts 3 eigenaren gehad. Hij beschikt over de 1296CC motor die 75PK levert. Deze motor is gekoppeld aan de handgeschakelde 4-versnellingsbak met overdrive. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze auto die slechts 735KG weegt fantastisch rijdt. Kortom een mooie, goede en super rijdende Triumph Spitfire.

  • Ref. nr.: 1513
  • Merk: SOLD
  • Model: Triumph
  • Jaar: 1968