19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Toyota MR2


Zoekt u een Toyota?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Toyota!

Heeft u een Toyota en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Toyota MR2 | Cabriolet | 76.640 km | 2000

Highlights:

- 76.640 km aantoonbaar
- Zwarte soft top
- Lichtmetalen velgen
- Nette, originele staat

Toyota MR2 Cabriolet met aantoonbare lage kilometerstand te koop
Bent u op zoek naar een leuke, sportieve cabriolet om heerlijk mee rond te toeren? Dan is deze Toyota MR2 de auto voor u! Deze MR2 is afkomstig van een echte liefhebber die de auto altijd met mooi weer heeft gereden en goed heeft onderhouden. Met een aantoonbare kilometerstand van 76.640 km is deze cabriolet helemaal klaar om de weg op te gaan.

Sportieve Toyota MR2 Cabriolet te koop
Deze Toyota ziet er niet alleen prachtig uit, hij heeft ook nog eens fantastische rijeigenschappen. De midden motor met achterwielaandrijving en handgeschakelde versnellingsbak zorgen voor een geweldige ervaring. Met zijn 140 pk en geringe gewicht is de Toyota MR2 lekker vlot wanneer u daar behoefte aan heeft. De rode lak in combinatie met de donkere lichtmetalen velgen en donker interieur, maken er een plaatje van om te zien. Wanneer het zonnetje schijnt klapt u eenvoudig de soft top in en bent u helemaal klaar voor een mooie toertocht!

Toyota MR2 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Toyota MR2 Cabriolet met aantoonbare lage kilometerstand? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t0202
  • Merk: Toyota
  • Model: MR2
  • Jaar: 2000