27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Simca Aronde


Zoekt u een Simca?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Simca!

Heeft u een Simca en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Simca Aronde | Goede Staat | 1959

Highlights:

- Goede staat
- Mintgroen lakwerk
- Two-tone interieur
- 1290cc 4-ciliinder motor
- Handgeschakelde 4 versnellingsbak

Simca Aronde te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Simca Aronde uit 1959. De Simca is een leuke rijdersauto waar u heerlijke toertochten mee kunt beleven. Hij wordt aangedreven door een 1290cc 4-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak. Zowel optisch als technisch verkeert deze klassieker in een goede staat.

Simca Aronde in mintgroen te koop
De Simca Aronde die we hier te koop aanbieden is een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een mintgroen lakwerk dat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 50. Het interieur is uitgerust met two-tone beige/groene bekleding die samen met het mintgroene lakwerk voor een leuke kleurcombinatie zorgt.

Simca Aronde kopen?
Bent u op zoek naar een Simca Aronde uit 1959? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: s4189
  • Merk: Simca
  • Model: Aronde
  • Jaar: 1959