Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Saab 96 GL Special Limited Edition


Zoekt u een Saab?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Saab!

Heeft u een Saab en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Saab 96 GL Special Limited Edition | Slechts 150 gebouwd | 1979

Highlights:

- Gereviseerde motor en versnellingsbak
- Goede, originele staat
- Slechts 150 exemplaren gebouwd
- 1.5 liter V4 motor

Saab 96 GL Special Limited Edition te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie en zeldzame Saab 96 GL Special Limited Edition uit 1979. Deze jubileum uitvoering werd gebouwd ter ere van het feit dat Saab 25 jaar (1954 - 1979) in Nederland werd geïmporteerd. Er zijn slechts 150 exemplaren geproduceerd, wat deze Saab een zeer geliefd model onder verzamelaars maakt. De Saab 96 GL Special Limited Edition die we hier te koop aanbieden is nieuw geleverd in Nederland en afkomstig van een Saab liefhebber die de klassieker in het verleden heeft laten restaureren. Tevens zijn de motor en versnellingsbak gereviseerd en hebben na de revisie slechts zo’n 1500 km gelopen. De Saab verkeert in een mooie, originele staat. Hij wordt aangedreven door de 1.5 liter V4 motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak.

Saab 96 GL V4 jubileum uitvoering te koop in Aquamarijn blauw
De Saab 96 GL Special Limited Edition die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in de prachtige fabriekskleur Aquamarijn-blauw metallic. Een kleur die prachtig staat op de klassieker en er een echte eyecatcher van maakt. Deze limited edition onderscheidt zich van de standaard Saab 96 met een lijst aan opties zoals een voorspoiler, achterspoiler, Hella verstralers, spatlappen en de originele “soccerbal” wielen. Het interieur verkeert in een nette staat met kleine gebruikssporen en is uitgerust met cognacbruine bekleding. De Saab heeft een met leder bekleed sportstuur met rode stiksels en de limited edition badge op het dashboard.

Saab 96 GL Special kopen?
Bent u op zoek naar een Saab 96 GL Special Limited Edition uit 1979? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: s4598
  • Merk: Saab
  • Model: 96
  • Jaar: 1979