Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen Ruska Buggy


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen Ruska Buggy | 1600cc | Goede staat | 1980

Highlights:

- Buggy gebouwd door carrosseriebouwer Ruska
- 1600cc Volkswagen motor
- Spaghetti-uitlaat
- Kuipstoelen met racegordels
- Zwarte soft top
- Goede staat

Volkswagen Ruska Buggy te koop
Bent u op zoek naar een te gekke klassieker met 100% fun-factor? Dan is deze Volkswagen Ruska Buggy de auto voor u. De buggy is gebouwd door de Nederlandse carrosseriebouwer Ruska op basis van een Volkswagen Kever. De Ruska Buggy wordt aangedreven door een 1600cc VW Kever motor die samen met het geluid van de Spaghetti-uitlaat zorgt voor een rijbeleving zoals u die nog nooit hebt ervaren. Ziet u zichzelf de zonsondergang al tegemoet rijden in deze buggy?

Volkswagen Ruska Buggy te koop bij ERclassics
Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze Ruska Buggy in een goede staat. Hij is voorzien van een felblauw lakwerk dat helemaal past bij de sportieve en unieke look van de buggy. Het interieur is uitgerust met kuipstoelen met racegordels en een sportstuur. De Volkswagen buggy is tevens voorzien van een zwarte soft top die u eenvoudig inklapt zodat u kunt genieten van het zonnetje tijdens het rijden.

Volkswagen Ruska Buggy kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Ruska Buggy uit 1980? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: r8216
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Buggy
  • Jaar: 1980