Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Durant Motors Rugby Racer


Zoekt u een Durant Motors?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Durant Motors!

Heeft u een Durant Motors en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Durant Motors Rugby Racer | Zeldzame Pre-War Racer | 1929

Highlights:

- Zeer zeldzame en unieke pre-war racer
- 3700cc 6-cilinder motor
- Handgeschakelde 3-versnellingsbak
- Hydraulisch remsysteem
- Prachtige patina

Zeldzame Durant Motors Rugby Racer te koop
Wij bieden te koop aan deze unieke en zeer zeldzame Durant Motors Rugby Racer. De Rugby was een model van het Amerikaanse Durant Motors Inc. dat auto’s bouwde tussen 1921 en 1931. De klassieker die we hier te koop aanbieden is een Rugby Racer uit 1929. Hij wordt aangedreven door een 3700cc 6-cilinder motor met dubbele carburateurs gekoppeld aan een handgeschakelde 3 versnellingsbak. Tevens is deze Rugby Racer uitgerust met een hydraulisch remsysteem dat zorgt voor een betere rijervaring.

Unieke Durant Motors Pre-war racer te koop
Van een klassieker zoals deze Durant Motors Rugby Racer gaat u er geen tweede tegenkomen. Het gevoel dat u krijgt bij een jaren 20 racewagen is met geen enkele klassieker te vergelijken. Hij is uitgevoerd met tal van kenmerkende details zoals de Brooklands raampjes, sidepipe, louvres in de motorkap, spaakwielen, kuipstoelen en brandstoftank achterop. De prachtige patina maakt het totaalplaatje helemaal af en maakt van deze unieke klassieker een echte eyecatcher.

Durant Motors Rugby Racer kopen?
Bent u op zoek naar een Durant Motors Rugby Racer uit 1929? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: r2548
  • Merk: Durant Motors
  • Model: Rugby Racer
  • Jaar: 1929