Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Rolls Royce Silver Shadow


Zoekt u een Rolls Royce?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Rolls Royce!

Heeft u een Rolls Royce en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Rolls Royce Silver Shadow | Historie bekend | Zeer goede staat | 1972

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- Two-tone lakwerk
- 6.7 Ltr. V8
- Automatische versnellingsbak
- Beigekleurige lederen bekleding
- Prachtig chroomwerk
- Beigekleurig vinyl dak

Rolls Royce Silver Shadow met onderhoudshistorie te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Rolls Royce Silver Shadow uit 1972. De Rolls Royce Silver Shadow werd gebouwd in Engeland en was de eerste Rolls Royce die zelfstandig door de fabriek werd gebouwd, zonder de hulp van carrosseriebouwers.

De Silver Shadow die we hier te koop aanbieden verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De 6.7 liter V8 van deze klassieker rijdt heerlijk en de automatische versnellingsbak schakelt erg soepel. De onderhoudshistorie van de Rolls Royce is bekend en in 2018 is er nog groot onderhoud uitgevoerd ter waarde van 10.000 Euro

Rolls Royce Silver Shadow in two-tone kleurstelling te koop
Het totaalplaatje van deze Rolls Royce Silver Shadow klopt helemaal. Hij is voorzien van een prachtig donkerbruin/beigekleurig two-tone lakwerk dat de prachtige lijnen nog eens extra benadrukt. De enorme grille en het chroomwerk van de klassieker zien er prachtig uit en combineert erg mooi met het lakwerk. Van binnen wordt u omringd door luxe. De Rolls Royce is uitgerust met heerlijk comfortabele zittingen, beigekleurige lederen bekleding en een luxe, houten dashboard. Kortom, een zeer luxe uitgevoerde Britse klassieker die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Rolls Royce Silver Shadow kopen?
Bent u op zoek naar een Rolls Royce Silver Shadow uit 1972? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: r2759
  • Merk: Rolls Royce
  • Model: Silver Shadow
  • Jaar: 1972