Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Renault NN


Zoekt u een Renault?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Renault!

Heeft u een Renault en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Renault NN | Zeldzame Dicky Seat | Uitvoerig Gerestaureerd | 1922

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Zeldzame Dicky Seat uitvoering
- Two-tone lakwerk
- Beige lederen interieur

Renault NN met zeldzame Dicky Seat te koop
Bent u op zoek naar een unieke, vooroorlogse Franse klassieker? Dan is deze Renault NN de perfecte oldtimer voor u! Dit is namelijk niet zomaar een Renault NN, het gaat hier om een zeer zeldzame 2-zits uitvoering met speciale Dicky Seat. Van deze uitvoering zijn er slechts een beperkt aantal gebouwd en het vinden van een exemplaar in goede staat wordt steeds lastiger. De Renault NN die we hier te koop aanbieden is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert in een zeer goede staat.

Uitvoerig gerestaureerde Renault NN te koop
Deze Renault NN is echt een plaatje om te zien. Het two-tone lakwerk staat deze klassieker prachtig en past helemaal bij een oldtimer uit deze periode. Ook het beigekleurig lederen interieur steekt erg mooi af tegen het rode lakwerk en maakt er een mooi geheel van. Wat deze Renault NN uniek maakt is natuurlijk de Dicky Seat. Deze verkeert in een zeer goede staat en is bekleed met beigekleurig lederen bekleding. Kortom: een prachtige, unieke vooroorlogse klassieker die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Renault NN met Dicky Seat kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Renault NN met Dicky Seat uit 1922? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: r0185
  • Merk: Renault
  • Model: NN
  • Jaar: 1922