Zondag 1 Oktober CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Oktober (Duitse Eenheid) SHOWROOM OPEN

Renault 4CV


Zoekt u een Renault?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Renault!

Heeft u een Renault en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Renault 4CV | Gerestaureerd | Zeer goede staat | 1960

Highlights:

- Gerestaureerd
- Azuurblauw lakwerk
- Tweespaaks stuurwiel
- Ivoorwit dashboard
- Two-tone interieur
- 747cc 4-cilinder motor

Gerestaureerde Renault 4CV te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Renault 4CV uit 1960. Deze Renault is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een 747cc 4-cilinder motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak die heerlijk rijdt. Zodra u de sleutel omdraait en het stuur vastpakt van deze Renault 4CV waant u zich weer helemaal in de jaren 60.

Azuurblauwe Renault 4CV te koop
Een Renault 4CV is al een prachtige verschijning van zichzelf, maar de Franse klassieker die we hier aanbieden is helemaal een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur azuurblauw die helemaal past bij het Franse mediterrane gevoel en erg mooi combineert met het chroomwerk. Het ivoorkleurige dashboard verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met een origineel tweespaaks stuurwiel. De bekleding is uitgevoerd in grijs/rood en geeft de 4CV een onderscheidend karakter.

Renault 4CV kopen?
Bent u op zoek naar een Renault 4CV uit 1960? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: r3148
  • Merk: Renault
  • Model: 4Cv
  • Jaar: 1960