Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Porsche Boxster


Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Porsche Boxster | Bordeaux rood interieur | 2001

Highlights:

- Bordeaux rood lederen interieur
- Mooie donkerblauwe lak
- Donkerblauwe soft top
- Tiptronic automaat

Porsche Boxster uit 2001 te koop bij E&R Classics
Wij bieden te koop aan deze prachtige, goed onderhouden Porsche Boxster uit 2001. Deze Porsche is afkomstig van een echte liefhebber die de auto altijd met veel liefde heeft behandeld. Zowel technisch als optisch verkeert deze Boxster in een goede staat. Met een aantoonbare tellerstand van 162.147 kilometer is deze Porsche helemaal klaar om de weg op te gaan!

Porsche Boxster in prachtige kleurencombinatie te koop
Geen zwart of grijs, maar een prachtige donkerblauwe lak heeft deze Porsche Boxster. De combinatie tussen het bordeaux rood lederen interieur en de prachtige lak, maken het een erg mooie en gewilde uitvoering. Wanneer het zonnetje schijnt, klapt u eenvoudig de donkerblauwe soft top in en kunt u heerlijk rondtoeren. Deze Porsche Boxster beschikt over een Tiptronic automaat. Dit zorgt voor een erg comfortabele rijervaring, maar tevens sportief als u daar behoefte aan heeft.

Porsche Boxster in goede staat kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche Boxster in een zeer mooie kleurencombinatie? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p0655
  • Merk: Porsche
  • Model: Boxster
  • Jaar: 2001