Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Porsche 993 Targa


Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Porsche 993 Targa | Europese Auto | Historie Bekend | 110.652 KM | 1996

Highlights:

- Zeer goede staat
- Europese auto
- Onderhoudshistorie bekend
- 110.652 km aantoonbaar
- Full options uitgevoerd

Europese Porsche 993 Targa te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Porsche 993 Targa in bijzondere kleurstelling. Het gaat hier om een originele Europese uitvoering die nieuw geleverd is in Duitsland. De Porsche is altijd zeer goed onderhouden en de onderhoudshistorie is dan ook vastgelegd in facturen en het originele onderhoudsboekje. In augustus 2023 heeft de auto nog een grote onderhoudsbeurt gehad waarvan de factuur aanwezig is. Hij wordt aangedreven door de matching numbers 3.6 liter 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. Met een aantoonbare lage tellerstand van 110.652 km kunt u nog vele jaren genieten van deze prachtige Porsche 993 Targa.

Porsche 993 Targa in Turkish Green te koop
Zoals u op de foto’s ziet is dit allesbehalve een standaard Porsche 993. Deze Porsche is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Turkish Green. Een bijzondere metallic lak die u niet zo snel tegenkomt op een Porsche en de auto een uitgesproken karakter geeft. De originele en zeldzame Targa velgen passen helemaal bij de looks van de auto en maken het totaalplaatje compleet. Ook het interieur van de 993 is niet standaard. De Porsche is uitgerust met een donkergroen luxe “Raff” interieur met wortelnoten hout. De Porsche is full options uitgevoerd en beschikt over onder andere automatische airconditioning, HiFi systeem, cruise control, elektrisch bedienbare ramen en stoelen en stoelverwarming. Kortom: een zeer compleet uitgevoerde Porsche 993 Targa in unieke kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Porsche 993 Targa kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 993 Targa uit 1996? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p1383
  • Merk: Porsche
  • Model: 911
  • Jaar: 1996