Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Porsche 964 Turbo


Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Porsche 964 Turbo | Onderhoudshistorie bekend | Europese levering | 1991

Highlights:

- Leuke rijdersauto
- Nieuw geleverd in Duitsland
- Slechts 3 vorige eigenaren
- Onderhoudshistorie bekend
- 139.007 km aantoonbaar

Porsche 964 Turbo met onderhoudshistorie te koop
Wij bieden te koop aan deze Porsche 964 Turbo uit 1991. Het gaat hier om een originele 964 Turbo die nieuw geleverd is in Duitsland. Deze Porsche is een leuke rijdersauto en vormt de perfecte basis voor een projectauto die alle potentie heeft om een prachtexemplaar te worden. Hij is afkomstig uit een Porsche verzameling en heeft slechts 3 vorige eigenaren gehad. Hij wordt aangedreven door een 3.3. Ltr, 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5 versnellingsbak. Zijn sportieve wegligging in combinatie met de 320 PK sterke motor zorgt voor een rijbeleving zoals u nog nooit hebt ervaren.

Porsche 964 Turbo in Amazon Green te koop
De Porsche 964 Turbo die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in de zeldzame fabriekskleur Amazon Green. Een bijzondere kleur die donkerblauw is in de schaduw en in het zonlicht meer groentinten krijgt. Het lakwerk heeft hier en daar wat gebruikssporen en heeft wat liefde en aandacht nodig om weer in een goede staat te komen. De Porsche is tevens uitgerust met Cup 1 velgen die erg goed staan onder de sportwagen. Het donkergrijze lederen interieur vertoont wat sporen van slijtage die door de jaren heen zijn ontstaan.

De motor van de Porsche vertoont sporen van olielekkage, vandaar de scherpe prijs.
Deze auto wordt zonder garantie verkocht.

Porsche 964 Turbo kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 964 Turbo uit 1991? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p0936
  • Merk: Porsche
  • Model: 911
  • Jaar: 1991