Zondag 1 Oktober CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Oktober (Duitse Eenheid) SHOWROOM OPEN

Porsche 911T Targa Ölklappe

Prijs op aanvraag
Very Rare Ölklappe

✔ Koop veilig online   ✔ Wereldwijde bezorging tot aan uw deur   ✔ NU gratis opslag & betaal later
  • Bekijk alle foto's
  • 360 exterieur
  • 360 interieur
  • Videopresentatie

Porsche 911T Targa Ölklappe | Nut and Bolt Gerestaureerd | Topstaat | 1972

Highlights:

- Nut and Bolt gerestaureerd
- Slechts 2000 km gereden na restauratie
- Zeer zeldzame Ölklappe uitvoering
- Matching Numbers 2340cc 6-cilinder motor
- Handgeschakelde 5 versnellingsbak

Nut and Bolt gerestaureerde Porsche 911T Targa Ölklappe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Porsche 911T Targa Ölklappe uit 1972. Zoals de naam al verraadt is dit alles behalve een standaard 911. Deze Porsche is namelijk uitgerust met de zogenaamde ölklappe, een vuldop die werd gebruikt om het vullen van de olietank te vergemakkelijken. Dit unieke ontwerp werd echter al na één jaar geschrapt, volgens sommigen omdat onoplettende pompbedienden benzine in de olietank stopten. Vanwege het feit dat deze uitvoering slechts één jaar is geproduceerd is het een waar collector’s item geworden en erg geliefd onder Porsche fanaten.

De Porsche 911T Targa Ölklappe die we hier te koop aanbieden is een aantal jaar geleden nut and bolt gerestaureerd door onze eigen restauratiewerkplaats en verkeert in een absolute topstaat. Uiteraard is de restauratie vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage, evenals de motorrevisie. Na de restauratie is er slechts zo’n 2000 km met de Porsche gereden waardoor deze in een zo goed als nieuwe staat verkeert. Deze Targa is nieuw geleverd in de Verenigde Staten wat betekent dat de motor krachtiger is dan de Europese uitvoering en tevens is voorzien van MFI (Mechanical Fuel Injection). Hij wordt aangedreven door een matching numbers 2340cc 6-cilinder motor met handgeschakelde 5 versnellingsbak.

Porsche 911T Targa Ölklappe in Pastellblau te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is de restauratie van deze Porsche van een bijzonder hoog niveau. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur Pastellblau, een fabriekskleur van Porsche die een echte eyecatcher van deze klassieker maakt. De Porsche staat op een originele set Fuchs velgen die prachtig combineren met alle chromen details. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwart lederen bekleding met Houndstooth Pepita motief. Zodra het zonnetje schijnt haalt u eenvoudig de Targa top eraf zodat u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht tijdens het toeren.

Porsche 911T Targa Ölklappe kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 911T Targa Ölklappe uit 1972? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p0277
  • Merk: Porsche
  • Model: 911
  • Jaar: 1973
BEL ONS
  +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Verplichte velden

Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen