30 Mei (Sacramentsdag) SHOWROOM OPEN - Zondag 2 Juni CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Porsche 911 SC Coupe

€ 69.950

✔ Koop veilig online   ✔ Wereldwijde bezorging tot aan uw deur   ✔ NU gratis opslag & betaal later
  • Bekijk alle foto's
  • 360 exterieur
  • Videopresentatie

Porsche 911 SC Coupe | Historie bekend | Matching Numbers | Europese auto | 1983

Highlights:

- Nieuw lakwerk
- Zeer uitgebreide historie aanwezig
- Gereviseerde, matching numbers 3.0 liter 6-cilinder motor
- Europese auto
- Triple black uitgevoerd

Matching numbers Porsche 911 SC Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Porsche 911 SC Coupe uit 1983. Het gaat hier om een originele Europese auto die nieuw geleverd is in België. De Porsche is afkomstig van een liefhebber die de klassieker altijd goed heeft onderhouden. Er is dan ook een zeer uitgebreide map met historie aanwezig, waaronder veel facturen van het gepleegde onderhoud. De 3.0 liter 6-cilinder is de originele matching numbers motor en is gereviseerd waar nodig. Er heeft tevens een upgrade plaatsgevonden waarbij hydraulische kettingspanners zijn geplaatst net zoals in de latere 3.2 uitvoering. De Porsche heeft schijfremmen rondom die zorgen voor extra rijcomfort.

Triple Black Porsche 911 SC te koop
De Porsche 911 SC Coupe die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is in het verleden overgespoten in de originele kleur. Het spuitwerk is door een professional gedaan en vastgelegd in een fotoreportage. De Porsche is Triple Black uitgevoerd en heeft het zwarte lakwerk, zwart interieur en zwarte Fuchs velgen. De combinatie staat geweldig op de 911 en maakt er een echte eyecatcher van. De Porsche is uitgerust met een RVS uitlaatsysteem en Turbo spoiler die de sportieve look compleet maken. Het interieur verkeert in een nette staat en heeft Turbo stoelen die extra ondersteuning bieden tijdens het rijden. De Porsche heeft een elektrisch schuifdak zodat u kunt genieten van de buitenlucht tijdens het rijden.

Porsche 911 SC Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 911 SC Coupe uit 1983? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p2872
  • Merk: Porsche
  • Model: 911
  • Jaar: 1983
BEL ONS
  +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Verplichte velden

Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen