Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet


Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet | 54.547 KM | 2 Eigenaren | 2000

Highlights:

- Afkomstig van de tweede eigenaar
- 54.547 km aantoonbaar
- Door Porsche dealer onderhouden
- Inclusief originele Porsche hard top
- Originele boekjes aanwezig en ingevuld
- Donkerblauw lakwerk

Dealer onderhouden Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet uit 2000. Het gaat hier om een originele Europese Porsche die rond heeft gereden in het zonnige Spanje. De Porsche heeft slechts 2 eigenaren gehad en is altijd door de Porsche dealer onderhouden. De lage tellerstand van slechts 54.547 km is volledig aantoonbaar en vastgelegd in de originele boekjes. Hij wordt aangedreven door de 3.4 liter 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. Ziet u zichzelf al rijden in deze prachtige Porsche 911 Carrera?

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet uit 2000 te koop
De Porsche 911 Carrera Cabriolet die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Het donkerblauwe lakwerk staat prachtig op de sportwagen en combineert erg mooi met de lichtmetalen velgen. Het interieur is uitgerust met grijze lederen bekleding die mooi afsteekt tegen het lakwerk. Uiteraard is de Porsche van alle luxe voorzien zoals een multimedia systeem, climate control, elektrische verstelbare stoelen en een elektrische soft top. Tevens is de originele Porsche hard top aanwezig in dezelfde kleur als de carrosserie. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Porsche 911 Carrera Cabriolet die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 911 Carrera Cabriolet uit 2000? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p4645
  • Merk: Porsche
  • Model: 911
  • Jaar: 2000