Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Porsche 964 Coupe


Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Porsche 964 Coupe | Gereviseerde motor | Historie bekend | 1990

Highlights:

- Gereviseerde 3600cc 6-cilinder motor
- Technisch zeer goed onderhouden
- Originele boekjes aanwezig en ingevuld
- Nieuw geleverd in Nederland

Porsche 964 Coupe met gereviseerde motor te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Porsche 964 Coupe uit 1990. Het gaat hier om een Europese Porsche die nieuw geleverd is in Nederland in 1990. Hij is afkomstig van een bekende klant die de auto bij ons in het verleden heeft gekocht. De klassieker is technisch zeer goed onderhouden en heeft in 2023 nog groot onderhoud gehad ter waarde van 10.000 euro. De motor is in 2020 gereviseerd en heeft na de revisie slechts 6.000 km gereden. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven, net zoals de originele boekjes en het geboortecertificaat. Deze Porsche 964 Coupe wordt aangedreven door de krachtige 3600cc 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een automatische TipTronic versnellingsbak. Met deze versnellingsbak kunt u heerlijk cruisen in de automaatstand of zelf schakelen met de +/- functie.

Porsche 964 Coupe in Dunkelblau te koop
De Porsche is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Dunkelblau en staat op een set originele lichtmetalen velgen. Het lakwerk vertoont hier en daar wat kleine gebruikssporen. Ook het interieur is donkerblauw uitgevoerd en beschikt over lederen sportstoelen. De Porsche is tevens uitgerust met een aantal gewilde opties zoals climate control, elektrisch verstelbare stoelen en ramen en een boordcomputer. Kortom, een zeer compleet uitgevoerde Porsche 964 Coupe in prachtige kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Porsche 964 Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 964 Coupe uit 1990? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p3695
  • Merk: Porsche
  • Model: 911
  • Jaar: 1990