Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Porsche 911 SC Coupe


Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Porsche 911 SC Coupe | Uitvoerig gerestaureerd | Historie bekend | 1978

Highlights:

-    Uitvoerig gerestaureerd
-    Onderhoudshistorie bekend
-    22 jaar 1 eigenaar
-    Gereviseerde motor
-    Europese auto
-    Schuifdak

Uitvoerig gerestaureerde Porsche 911 SC Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Porsche 911 SC Coupe. Deze Porsche is in 1978 nieuw geleverd in Nederland en is afkomstig van een echte liefhebber. De vorige eigenaar heeft de klassieker maar liefst 22 jaar in zijn bezit gehad en heeft de Porsche uitvoerig laten restaureren. Zowel optisch als technisch verkeert de Porsche 911 SC Coupe in een zeer goede staat. De auto beschikt over een zeer uitgebreide historie en alle facturen van het gepleegde onderhoud zijn dan ook netjes bewaard gebleven. De Porsche wordt aangedreven door een 3000cc 6-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak.

Porsche 911 SC Coupe met schuifdak te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is de kwaliteit van de restauratie van deze Porsche 911 SC Coupe van een hoog niveau. Hij is uitgevoerd in een prachtige witte kleurstelling die erg mooi combineert met de zwarte Fuchs velgen. De Porsche is tevens voorzien van een schuifdak zodat u bij mooi weer heerlijk kunt genieten van het zonnetje tijdens het toeren. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en recent zijn de stoelen voorzien van nieuwe, lederen bekleding. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Porsche 911 SC Coupe die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Porsche 911 SC Coupe uit 1978 kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 911 SC Coupe uit 1978? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p0202-0
  • Merk: Porsche
  • Model: 911
  • Jaar: 1978