Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Porsche 356 C


Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Porsche 356 C | Gerestaureerd | Historie bekend | Nieuw lakwerk | 1964

Highlights:

- Gerestaureerd
- Nieuw Signalrot lakwerk
- Onderhoudshistorie bekend
- Gereviseerde schijfremmen rondom
- Zwart lederen interieur

Gerestaureerde Porsche 356 C te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Porsche 356 C uit 1964. De Porsche 356 C is de meest doorontwikkelde Porsche uit de 356-reeks en beschikt o.a. over schijfremmen rondom en de krachtige 1600cc 4-cilinder motor. De Porsche 356 C die we te koop aanbieden is gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De klassieker is door een Porsche specialist onderhouden en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn aanwezig.

Porsche 356 C in Signalrot te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Porsche 356 C echt een plaatje om te zien. Hij is in 2020 voorzien van een nieuw lakwerk in de originele fabriekskleur Signalrot. Een kleur die er echt uit knalt en prachtig staat op deze klassieker. Het chroomwerk verkeert tevens in een goede staat en combineert prachtig met het Signalrot lakwerk. Het interieur is erg netjes en is uitgerust met zwart lederen bekleding en heerlijk comfortabele stoelen.

Gerestaureerde Porsche 356 kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 356 uit 1964? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p0947
  • Merk: Porsche
  • Model: 356
  • Jaar: 1964