Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Porsche 356 BT5


Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Porsche 356 BT5 | Uitvoerig gerestaureerd | Origineel schuifdak | 1961

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Origineel schuifdak
- Matching Numbers
- Europese uitvoering
- 22 jaar 1 eigenaar
- Zeer goede staat

Uitvoerig gerestaureerde Porsche 356 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Porsche 356 BT5 uit 1961. Deze Porsche 356 is afkomstig van een liefhebber die de klassieker maar liefst 22 jaar in zijn bezit heeft gehad. De Porsche is uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Er is een fotoreportage van de restauratie aanwezig. Het gaat hier om een Matching Numbers Porsche 356 BT5 die nieuw geleverd werd door een Duitse Porsche dealer. Werkelijk een prachtexemplaar dat helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Matching Numbers Porsche 356 te koop
De Porsche 356 BT5 die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is voorzien van een prachtig grijs lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires. Het interieur verkeert in een zeer goede staat en is uitgevoerd in prachtig rood kunstleder dat zorgt voor een mooi contrast met het lakwerk. Wat helemaal bijzonder is aan deze Porsche 356 BT5 is het originele schuifdak. Zo kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht tijdens het toeren.

Porsche 356 in zeer goede staat kopen?
Bent u op zoek naar een Porsche 356 BT5 uit 1961? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p5841-0
  • Merk: Porsche
  • Model: 356
  • Jaar: 1961