Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Plymouth Valiant


Zoekt u een Plymouth?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Plymouth!

Heeft u een Plymouth en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Plymouth Valiant | V8 | Drag Style | 1965

Highlights:

- Drag Style uitgevoerd
- Flowmaster Uitlaat
- Witte lak met racing stripes
- Cherry Red interieur

Plymouth Valiant V8 te koop
Bent u op zoek naar een Amerikaanse Muscle Car met V8? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden te koop aan deze leuke Plymouth Valiant. Deze Amerikaanse klassieker heeft zijn hele leven in het zonnige Californië doorgebracht en is nu door zijn vorige eigenaar ingeruild bij E&R Classics voor een andere oldtimer.

Plymouth Valiant met leuke opties
Deze Plymouth Valiant is uitgerust met een Drag Style uiterlijk en Flowmaster uitlaatsysteem, wat zorgt voor een heerlijk geluid dat helemaal past bij het uiterlijk van deze Amerikaanse Muscle Car. Om de look af te maken is deze wagen voorzien van brede banden en felrode racing stripes. Het interieur is uitgevoerd in de kleur Cherry Red, wat mooi afsteekt tegen het witte lakwerk.

Deze Valiant V8 wordt geleverd met Amerikaanse titel en de invoerrechten zijn betaald. Een superleuke hobby-auto om zelf rijklaar te maken.

Plymouth Valiant kopen?
Bent u op zoek naar een Plymouth Valiant? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

 

 

  • Ref. nr.: p4954
  • Merk: Plymouth
  • Model: Valiant
  • Jaar: 1965