Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Plymouth Cuda 340


Zoekt u een Plymouth?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Plymouth!

Heeft u een Plymouth en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Plymouth Cuda 340 | Uitvoerig gerestaureerd | V8 | 1971

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- 340 CI V8-Motor
- Zeer goede staat

Uitvoerig gerestaureerde Plymouth Cuda 340 te koop
Muscle Car liefhebbers opgelet! Wij bieden te koop aan deze prachtige Plymouth Barracuda (Cuda) uit 1971. Deze Cuda is in 2015 uitvoerig gerestaureerd en heeft na de restauratie slechts 4000 mijl gelopen. Standaard heeft deze Plymouth Cuda al opmerkelijke prestaties, maar de vorige eigenaar van deze klassieker was op zoek naar nog meer power. Hij heeft de auto voorzien van een krachtige 340 CI V8 die goed is voor 275 PK. Deze motor past helemaal bij de ruige looks, om nog maar te zwijgen over het fantastische geluid. Wanneer u een liefhebber bent van Muscle Cars, wordt het niet veel beter dan dit.

Plymouth Cuda 340 te koop bij E&R Classics
In tegenstelling tot de meeste Plymouth Cuda’s is deze bij de restauratie zo origineel mogelijk gehouden. Geen overdreven modificaties, maar de prachtige looks van het origineel zijn behouden. De Cuda is voorzien van een prachtig blauw lakwerk met zwarte bestickering die verwijst naar de krachtige 340 CI motor. De kenmerkende grille, de scoops in de motorkap en luchtroosters aan de zijkant maken het een echte eye-catcher. Het interieur verkeert in een zeer goede staat en is uitgerust met luxe stoelen en donkere bekleding. Een mooier exemplaar gaat u niet snel tegenkomen.

Uitvoerig gerestaureerde Plymouth Cuda 340 kopen?
Bent u op zoek naar een Plymouth Cuda 340? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p2869
  • Merk: Plymouth
  • Model: Cuda
  • Jaar: 1971