Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Peugeot 504 Cabriolet

€ 39.950

✔ Koop veilig online   ✔ Wereldwijde bezorging tot aan uw deur   ✔ NU gratis opslag & betaal later
  • Bekijk alle foto's
  • 360 exterieur
  • 360 interieur
  • Videopresentatie

Peugeot 504 Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | 1972

Highlights

- Uitvoerig gerestaureerd in 2022
- Uitgebreide fotoreportage van de restauratie aanwezig
- Nieuw geleverd in Nederland
- 2.0 liter 4-cilinder motor

Gerestaureerde Peugeot 504 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Peugeot 504 cabriolet uit 1972. De Peugeot is nieuw geleverd in Nederland en afkomstig van een liefhebber die de klassieker van zijn vader heeft overgenomen. Zijn vader had de Peugeot al sinds 1998 in zijn bezit en de vorige eigenaar heeft de klassieker in 2022 laten restaureren. Er is een uitgebreide fotoreportage van de restauratie aanwezig. De Peugeot 504 Cabriolet wordt aangedreven door de 2.0 liter 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak. De versnellingsbak is tijdens de restauratie gereviseerd waardoor deze erg soepel schakelt. Er is tevens een aluminium radiateur geplaatst en de auto heeft een anti-roest behandeling gekregen.

Zilvergrijze Peugeot 504 Cabriolet te koop
De Peugeot 504 Cabriolet die we hier te koop aanbieden is volledig overgespoten in 2022 en uitgevoerd in een prachtig zilvergrijs lakwerk dat erg mooi staat op de klassieker. Het chroomwerk is vernieuwd en verkeert in een zeer mooie staat. De originele velgen zijn gereviseerd en met nieuwe banden uitgerust. Het interieur verkeert in een nette staat en de voorstoelen zijn vernieuwd. Ook alle klokken zijn gereviseerd en functioneren naar behoren. De Peugeot is uitgerust met een nieuwe Sonnenland soft top die u in een handomdraai inklapt zodat u heerlijk kunt genieten van het zonnetje tijdens het toeren.

Peugeot 504 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Peugeot 504 Cabriolet uit 1972? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p1673
  • Merk: Peugeot
  • Model: 504
  • Jaar: 1972
BEL ONS
  +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Verplichte velden

Zoekt u een Peugeot?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Peugeot!

Heeft u een Peugeot en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen