Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Peugeot 205 GTi Gutmann


Zoekt u een Peugeot?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Peugeot!

Heeft u een Peugeot en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Peugeot 205 GTi | Gutmann | Zeldzaam | 1988

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Zeldzame Gutmann uitvoering
- 1.9 liter blok met Gutmann nokkenas 140 PK
- Originele Gutmann velgen, einddemper en spoiler
- Motor en versnellingsbak zijn gereviseerd
- Nieuwe remschijven, leidingen en remblokken

Zeldzame Peugeot 205 GTi Gutmann te koop
Van deze klassieker gaat menig Peugeot liefhebbershart sneller kloppen! We bieden hier te koop aan een zeer zeldzame Peugeot 205 GTi Gutmann. Deze speciale versie van de Peugeot 205 GTi is voorzien van een 1.9 liter blok met Gutmann nokkenas. Deze motor is goed voor maar liefst 140 PK. Voorzien van een Gutmann einddemper heeft de auto niet alleen veel power, hij maakt ook nog eens een fantastisch geluid.

Uitvoerig gerestaureerde Peugeot 205 GTi Gutmann
Deze Peugeot 205 GTi Gutmann is afkomstig van een echte liefhebber die de auto uitvoerig heeft gerestaureerd. De auto is gespoten in een prachtige kleur rood met unieke striping. De originele Gutmann velgen, spoiler en andere accessoires maken het een unieke verschijning. Technisch verkeert deze 205 GTi Gutmann in een zeer goede staat. De motor en versnellingsbak zijn gereviseerd en de auto is voorzien van nieuwe brandstofleidingen, remleidingen, remschijven- en blokken. De Peugeot 205 GTi Gutmann is een zeldzame vondst en erg geliefd onder verzamelaars.

Peugeot 205 GTi Gutmann kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Peugeot 205 GTi Gutmann? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: p2880
  • Merk: Peugeot
  • Model: 205
  • Jaar: 1988