26 Mei (Hemelvaartsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Opel Super Six Cabriolet


Zoekt u een Opel?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Opel!

Heeft u een Opel en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Opel Super Six Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | 55 Jaar 1 eigenaar | 1937

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- 55 jaar 1 eigenaar
- Historie bekend
- Eerste originele kentekenbewijs aanwezig
- Slechts 3 eigenaren gehad
- Origineel Nederlandse auto

Uitvoerig gerestaureerde Opel Super Six Cabriolet te koop
Dit is een oldtimer met een wel heel bijzonder verhaal. Deze Opel Super Six is in 1937 nieuw geleverd in Nederland en heeft in zijn 84 jarig bestaan slechts 3 eigenaren gehad. De laatste eigenaar heeft de Opel maar liefst 55 jaar gehad en heeft de klassieker in de periode van 2009 – 2013 uitvoerig gerestaureerd. De facturen en een fotoreportage van de restauratie zijn aanwezig. De vorige eigenaar is een echte liefhebber, wat wel blijkt uit de vele historie die bij de auto aanwezig is. Zelfs het originele eerste kentekenbewijs is bewaard gebleven en in een goede staat.

Opel Super Six Cabriolet in zeer goede staat te koop
Deze Opel Super Six is een imposante verschijning waarvan u er niet zo snel nog een tegenkomt. U kunt zich wel voorstellen wat voor indruk deze klassieker maakte in de jaren 30. De enorme chromen grille ziet er prachtig uit en past helemaal bij de mooie lijnen van deze auto. Het two-tone lakwerk staat de Opel prachtig en past erg goed bij een klassieker uit deze periode. Het interieur is voorzien van zwarte lederen bekleding en een prachtig houten dashboard met wit stuurwiel. Bent u op zoek naar een unieke en zeldzame oldtimer? Dan is deze Opel Super Six Cabriolet de auto voor u.

Opel Super Six Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Opel Super Six uit 1937? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: o2947
  • Merk: Opel
  • Model: Super Six
  • Jaar: 1937
  • Int. nr.: Nee