Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Opel Rekord


Zoekt u een Opel?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Opel!

Heeft u een Opel en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Opel Rekord | Two-Tone lak | Subtiel gecustomized | 1953

Highlights:

- Mooie two-tone lak met pinstriping
- Subtiel gecustomized
- Mooi chroom
- White Wall banden
- Recent groot technisch onderhoud gehad

Mooie Opel Rekord uit 1953 te koop
Bent u op zoek naar een unieke Opel Rekord uit de jaren ’50? Dan bent u bij E&R Classics aan het juiste adres. Wij bieden te koop aan een prachtige Opel Rekord afkomstig van een echte liefhebber. De vorige eigenaar heeft de auto op een subtiele manier gecustomized en onder andere voorzien van een mooi two-tone lakwerk met pinstriping en white wall banden. Het custom uiterlijk geeft de oldtimer een persoonlijk en onderscheidend karakter. Zo rijdt er geen tweede rond!

Opel Rekord uit 1953 in goede staat
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Opel Rekord altijd netjes onderhouden. Het lakwerk ziet er mooi uit en staat erg goed bij de grote bumper en chromen details rondom. Het interieur is uitgevoerd in een mooie combinatie van blauw en wit en staat erg goed bij deze klassieke Opel. Onlangs is er groot technisch onderhoud uitgevoerd waarbij het remsysteem en de achterophanging zijn vervangen. Een heerlijke oldtimer die klaar is om de weg op te gaan!

Opel Rekord uit 1953 kopen?
Bent u op zoek naar een Opel Rekord uit 1953? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

 

  • Ref. nr.: o7521
  • Merk: Opel
  • Model: Rekord
  • Jaar: 1953