Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Opel Olympia


Zoekt u een Opel?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Opel!

Heeft u een Opel en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Opel Olympia | Goede staat | 1952

Hightlights:

- 20 jaar in bezit geweest
- In het verleden gerestaureerd
- In goede staat

Opel Olympia in goede staat te koop
De vorige eigenaar van deze Opel Olympia is een echte oldtimer liefhebber die de klassieker maar liefst 20 jaar in bezit heeft gehad. De auto is in het verleden gerestaureerd en is sindsdien altijd met veel liefde onderhouden. De Opel oldtimer heeft altijd in een verwarmde garage gestaan en is alleen met mooi weer buiten geweest. Vorig jaar is er nog groot technisch onderhoud gepleegd.

Opel Olympia uit 1952 te koop
Deze Opel Olympia is een echte eyecatcher met zijn felblauwe lakwerk. De enorme grill, bumpers en chromen sierstrips maken het geheel helemaal af. Deze Olympia is in het verleden zelfs gebruikt als showmodel bij een Opel dealer. Echt een plaatje om te zien!

Opel Olympia kopen?
Bent u op zoek naar een Opel Olympia? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: o6942
  • Merk: Opel
  • Model: Olympia
  • Jaar: 1952