Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Opel GT


Zoekt u een Opel?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Opel!

Heeft u een Opel en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Opel GT | Gerestaureerd | 5-Versnellingsbak | Chartreuse Yellow | 1969

Highlights:

- Gerestaureerd
- 5-versnellingsbak
- Chartreuse Yellow lakwerk
- Zwarte kuipstoelen
- Sportuitlaat

Gerestaureerde Opel GT te koop
Bent u op zoek naar een Opel GT om heerlijk mee rond te toeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden te koop aan deze prachtige Opel GT uit 1969. De Opel GT is recent gerestaureerd en sindsdien altijd met veel liefde onderhouden. Een groot pluspunt van deze Opel GT is dat hij is voorzien van een 5-versnellingsbak die zorgt voor een zeer prettige rijbeleving. Aangedreven door een 1900cc 4-cilinder motor met sportuitlaat zorgt iedere rit weer voor een onvergetelijke ervaring.

Opel GT in Chartreuse Yellow te koop
Een Opel GT is al een prachtige en opvallende verschijning, maar het lakwerk van deze GT maakt er helemaal een eyecatcher van. Deze Opel GT is namelijk uitgevoerd in de kleur Chartreuse Yellow. Een kleur die eruit knalt en helemaal past bij de sportieve looks van deze klassieker. Het interieur verkeert in een nette staat en is voorzien van zwarte kuipstoelen die zorgen voor extra comfort tijdens het toeren. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Opel GT die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Opel GT kopen?
Bent u op zoek naar een Opel GT uit 1969? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: o2809
  • Merk: Opel
  • Model: GT
  • Jaar: 1969