19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Morgan 4/4


Zoekt u een Morgan?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Morgan!

Heeft u een Morgan en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Morgan 4/4 | Gerestaureerd | 40 Jaar 1 eigenaar | Historie bekend | 1966

Highlights:

- Gerestaureerd
- 40 jaar 1 eigenaar
- Krachtige Triumph TR4 motor + versnellingsbak
- Historie bekend
- Diverse technische upgrades

Gerestaureerde Morgan 4/4 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Morgan 4/4 uit 1966. De Morgan is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker maar liefst 40 jaar in zijn bezit heeft gehad. De vorige eigenaar heeft de Morgan 4/4 in 1982 gekocht en in het verleden uitvoerig gerestaureerd. De klassieker ziet er niet alleen prachtig uit, hij verkeert technisch ook nog eens in een zeer goede staat en is voorzien van diverse upgrades zoals Koni schokdempers, oliekoeler, BTR achteras, high-performance radiateur, SU-carburateurs, elektrische benzinepomp en ontsteking, nieuwe remcilinders en nieuwe hoofdcilinderkoppeling. Alle upgrades en uitgevoerd onderhoud is netjes vastgelegd in een uitgebreid document.

Alsof dit nog niet bijzonder genoeg is, wordt deze Morgan 4/4 aangedreven door een krachtige 2138cc 4-cilinder motor en versnellingsbak die afkomstig is uit de Triumph TR4. Dezelfde aandrijving die vaak werd gebruik in de Morgan Plus 4, de grote broer van de 4/4.

Morgan 4/4 met onderhoudshistorie te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Morgan 4/4 echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een prachtig donkergroen lakwerk dat helemaal past bij deze klassieker en erg mooi combineert met de chromen details. Als extra eyecatcher is er gekozen voor een bagagerek dat is gemonteerd op het reservewiel dat verzonken in de carrosserie ligt. Het interieur verkeert in een nette, originele staat en is uitgerust met een houten dashboard en zwart lederen bekleding. Kortom, een prachtige British Classic Car die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Morgan 4/4 kopen?
Bent u op zoek naar een Morgan 4/4 uit 1966? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m3977
  • Merk: Morgan
  • Model: 4-4
  • Jaar: 1966